Beskrivelse
Forret:
Koldrøget laksetatar på små salater med agurk, dild, rødløg og urtecreme Stegt kyllingebryst vendt i cæsardressing med hjertesalat og sprøde croutons Bruschetta med marinerede tomater, basilikum og lufttørret skinke
ELLER:
Sprøde tarteletter med høns i asparges
Hovedretsbuffet:
Slidermenu – små burgere i bløde brioche boller Oksebøf, cheddar, sprød salat, burgersauce Pulled pork, cremet coleslaw, barbequesauce Saftig flæskesteg, syltet rødkål, sennepsmayonaise, sprøde flæskesvær
Serveres med ristede kartofler, aioli og chilimayonaise
ELLER:
Den klassiske – de velkendte favoritter: Rosastegt kalveculotte med hvidløg og timian Unghane stegt med citron og rosmarin Saftige frikadeller af Svendborg Gourmetgris Cremede flødekartofler med persille Kold kartoffelsalat med radiser, creme fraiche og purløg Sprød grøn salat med agurk, ærter og syltede rabarber Pastasalat med snackpeber, små tomater, majs og feta Koldhævet foccaciabrød med olivenolie og krydderurter
Dessert vælg imellem:
Chokolademousse med friske bær og knas
ELLER:
Rabarber trifli med vaniljecreme
ELLER:
Koldskåls panna cotta med jordbær og hyldeblomst
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.