Skræddersyet gastronomi

Om i skal afholde bryllup, fødselsdag, konfirmation, logeaften, rejsegilde, barnedåb, havefest eller noget helt fjerde står vi klar til at hjælpe.

Vi ved at det kan være enormt svært at vælge hvem der skal stå for maden til jeres arrangement. Mulighederne er mange og findes i alverdens afskygninger.

Hos Cateringen har vi specialiseret os i det som vi kalder for Skræddersyet Gastronomi. Det er vores erfaring at to arrangementer sjældent er ens, og derfor har vi valgt helt at droppe de fortrykte menuer.

Personlighed ligger i vores DNA og vi gør altid vores ypperste for at opfylde Jeres ønsker, således at alt bliver som i drømmer om, samtidig med at i trygt kan læne jer tilbage og lade os stå for det praktiske.

Mulighederne

I kraft at vores brede erfaring og håndværksmæssige baggrund kan tilbyde et bredt udvalg at muligheder.

Uanset om i drømmer om den helt store 12-retters menu, en mere uformel Family-style oplevelse, eller ønsker vores bud på en buffetservering, så er vi klar til at opfylde jeres ønsker.

Vi er ikke bundet af nogle dogmer, og holder af det klassiske franske køkken, såvel som det lettere og mere grønne nordiske køkken, asiens varme og intense smage, Sydamerikas friske og temperamentsfulde gastronomi og mormors trygge og velkendte retter, blot for at nævne nogle få.

Vi forbereder maden i vores køkken og ankommer på Jeres lokation på et passende tidspunkt, så vi i ro og mag kan pakke ud, foretage den sidste tilberedning, anrette og servere præcis som vi aftaler.

Når vi er færdige sørger vi altid for at rydde pænt op, og kører aldrig før i er 100% tilfredse!

Vores nøgleord er kvalitet, personlighed og tryghed – i kan trygt overlade maden til os, så i kan nyde jeres dag, præcis som i ønsker den skal være.

Hvorfor Vælge Os?

Kontakt os i dag

Skriv en mail med jeres ønsker og idéer og vi vender tilbage hurtigst muligt!